Umilni krici lepšeg pola

In Relationship

Kada je seks u pitanju, sasvim je jasno da obe strane podjednako uživaju. Seks je disciplina u kojem oba pola ravnopravno učestvuju, ali kako muškarac i žena imaju različite uloge, svaka od njih donosi određene veštine koje su neophodne da bi muškarac bio na visini Olimpijskog zadatka. Ovaj put bi se fokusirao na učesnice discipline zvanoj – STENJANJE! Kao što i sami znate, ovo je najomiljenija ženska disciplina među muškarcima jer ih dovodi brže do vrhunca a nezaobilazna je prilikom svakog seksa, ili se bar smatra poželjnom. Učesnice možemo podeliti u više kategorija, ali najlakše je napraviti klasifikaciju na osnovu frekvencije zvuka koju proizvode.

NARIKAČE

Ove žene su jedne od najpoženijih, možda baš iz tog razloga kuknjave, jauka, zapomaganja… Nekako ih svi vole, jer razbijaju tu tišinu pravim srpskim uzvicima. Ajooj, jaoj, kuku, lele, iju, juju su samo neki od zvukova koje dotične dame ispuštaju, pa muški mozak na to reaguje veoma stimulativno i dobija želju za iskidavanjem.

DISKRETUše

To su one koje ne žele da se baš previše čuju, ne žele da stave do znanja muškarcu da radi dobar posao. One se oglašavaju u dalekim prekidima sa ‘mmm’, i to čisto ono da ti stave do znanja da su žive i da su tu negde dok se ti ubijaš da ih zadovoljiš. Al sa njima seks ume da potraje, pošto vaskrsnu sa vremena na vreme da prolongiraju taj rok svršetka.

VRIŠTALINE

Ova vrsta probija bubnu opnu a i komšijski zid. Uzbuđuju ne samo svog muškarca već i okolne komšije koje jedva čekaju da saznaju ko je glavna jebačica u kvartu. Deru se iz petnih žila i najveće su ljubiteljke srpskih vokala AAA, OOO, UUU… Vole da im zapušiš usta ne samo šakom već i ….. Ona želi da znaš da ona uživa, makar nosio slušni aparat posle seksa.

PODSTREKIVAČICE

Kako je motivacija u današnje vreme izuzetno popularna, dame su se odlučile da posvete i motivaciji u seksu. Primenjuju Bučevićku ili nekog drugog motivacionog gurua. One umesto uzdaha koriste afirmativne reči – JOOOOŠ, JAAAAAČE, AJDEEEE, TOOOO, i kako sada ovaj mučenik kad to čuje da se ne raskalasi kao priplodni bizon na maratonu. Ima on da forca do besvesti i da postavi svoj novi lični rekord uz ovakvu damu.

MRTVULJE

Ova vrsta i dalje egzistira, one još nisu naučile da se ne sme ćutati. To su ti ribe koje tako leže i ćute, i čekaju da se valjda nešto desi. Jedini zvuk ili prizvuk koji se može čuti je onaj PA PA PA, znaš ono kad udara. Ali nju da čuješ, ma jok! Ta leži ko upokojena, ne znaš šta da radiš, pa je tako izvrćeš, prevrćeš, premeštaš, nameštaš a ona ni da zucne. Jel postoji možda mrtvilo vagine ili je potrebna neka reanimacija?!

FORMULAŠICE

To su one što kreću sa stenjanjem i pre nego što je seks i počeo. Ona već orgazmiše na suvo, valjda od nestrpljenja ili možda je to najnoviji poziv na prč. Kakogod, ona tako surliče dok se tebi još nije ni digao, tebi ama baš ništa nije jasno, al srećan si valjda što je tako vickasta pa te popaljuje da joj što pre zakucaš. Ovaj tip žena ili su pomalo lucidne ili ga ono baš baš vole…

DODOLE

Ove žene najbrže dovode do vrhunca. One stenjuckaju sitno u talasima, i to je onaj prizvuk kao da te mole da što pre svršiš. Vežbaju akcentologiju u seksu – Kratko silazno a, pa dugosilazno a, pa malo izmiksaju oba, i čekaju da se isprosipaš. Ne vole suvoću, i svojim jahačkim plesom i kratkim uzdasima prizivaju pravu bujicu kiše! Do-do dole, spusti se dole do-dole.

JAGUARKE

Pa kako njih da zaboravimo. To su žene koje reže pri snošaju, a ima i onih što sikću i mjauču. Često muškarac može žestoko da najebe ukoliko naiđe na ovu divlju endemsku vrstu. Cena nije visoka, samo par ugriza ili ogrebotina po telu. Bolje da si kroz šibljak go išao, nego da te ovakva cicana do’vati. Jedinstveno iskustvo je doživeti afrički kontinent u svom krevetu ili bolje poseti zoo vrt ako ti draže.

Sve vrste postoje i nisu produkt moje mašte. Ukoliko znate još koji tip a da nije naveden u tekstu slobodno napišite u komentaru. Verujem da će se dame prepoznati u tekstu shodno svojoj vokaciji, a i da će se muškarci prisetiti svih svojih bivših a i sadašnjih ljubavi.

Kratak pregled
Umilni krici lepšeg pola
Naziv članka
Umilni krici lepšeg pola
Opis
Raznovrsnost stilova stenjanja donosi i različite tipove žena. U ovoj tipologiji postoji 8 opštepoznarih tipova žena po zvučnosti. Saznajte koje su...
Autor
Ime izdavača
Man2Men
Logo izdavača

4 Comments

  1. A baš htedoh da pitam – jesu sve vrste naučno dokazane, kad ti objasni u poslednjoj rečenici. Prvo sam naslov pročitala kao krilca lepšeg pola, pa rekog da vidim 🙂 kad ono krici… onda pokušah u istim ulogama muške da ubacim i shvatih da neke u muškoj verziji ne bih volela da čujem. 🙂 A onda verovatno ni da vidim i slično 🙂 No, ne znam zašto se tako malo muških ispod tvojih tekstova oglasi da doda, demantuje… Dragoše, proglasićemo te najhrabrijim muškim blogerom 🙂

    • Komšinice pa one postoje ☺☺☺ još I tu titulu da mi zadenete, gde će mi biti kraj ☺??

Comments are closed.