Tehnike oralne ljubavi

In Relationship

Ko u današnje vreme koristi termin oralni seks?! Retko ko! Možda samo oni fini koji ne koriste pogrdnu terminlogiju, a svi ostali lepo po srpski kažu PUŠENJE! Međutim mladi naraštaji su uveli i sinonime po ugledu na bogat leksikon anglistike, stoga često možete čuti cuclanje, dudlanje, fejsfakovanje, sakanje, glabanje, duvanje… Kako odoleti ovakvim rečima koje obogaćuju naš rečnik, pogotovo kada je u pitanju radnja koja opisuje pušenje kite. Valjda se svi popale, pa onda krenu da što pre usvajaju nove termine kako bi bili IN jer pušenje treba da deluje kao neki moderni sveti obred koji je posve i šik. Kao što seks ima svoje varijacije i tehnike, tako i pušenje kao posebna disciplina ima svoje performerke po kojima se prepoznaje. Otuda i sinonimi za pušenje. Nije ni ono tako jednolično! Dame su krajnje inovativne u svojim stilovima i tehnikama, bar one koje su voljne da udovolje muškarcu a i sebi. Nisu baš sve gutačice muškaraca, samo zato što nisu čitale uputstva iz ženskih časopisa koje ih baš uče o tome kako popušiti ili koji sistem disanja primeniti dok ga pušiš. One koje vole znaju da su tehnika i veština od izuzetnog značaja, ali prirodno urođeni talenat i praksa su majka umetnosti.

GL-GL-GL TEHNIKA

Ovo je tehnika koju primenjuju baš sve, i one što znaju šta rade a i one nespašene koje u želji da se pokažu krenu da se bore na fronta – sa njim a i vazduhom. Ime ove tehnike potiče od zvuka koji nastaje prilikom ovakve vrste performansa i često je propraćen suzama. Zar je moguće da plaču i dok puše ili su samo svesne da su muškarci slabi na ženske suze?! I tako sa suzama u očima pogleda te izazovno u fazonu – Hoćeš li da svršiš više majmunčino, zar ne vidiš da se gušim, pička ti materina!

FEJSFAKOVANJE

Ova tehnika je sve popularnija u modernom svetu. Ako vam neko kaže – ‘Oćeš da te fejsfakujem?’, to ne podrazumeva jebačinu preko Facebook-a već znači da hoće da vas jebe u usta. Ali bukvalno! Ljubiteljke ovakvog performansa znaju da često ostanu bez par dlaka sa glave ili celog pramena kose, a neretko im se i sjebe šminka. Ne preporučuje se damama sa plitkim grlom, jer tada dolazi do čuvenog efekta – zagrcne kitu!

CUCLANJE

Ova tehnika je poprilično jednostavna, pošto se muški polni organ tretira kao cucla, jer valjda i sam anatomski podseća na neku cuclu za odrasle. Dame se odlučuju za ovu tehniku jer su najveštije sa usnama pa ga cuclaju ili jednostavno ne žele da se zamaraju pa čisto kao da uradi nešto da ne bude da nije htela. Tehnika može da dobije i inovativni naziv – sitan kec usnama. Mleko pre ili kasnije poteče!

VAKUUM TEHNIKA

Žene koje koriste ovu tehniku su pobednice takmičenja u oralnoj disciplini. Vakuumerke su pičke kosmičke! One znaju da vakuum vlada u svemiru i da će jedino tako svog partnera poslati u kosmos ili na sedmo nebo. Ovakve dame definitivno zaslužuju da idu u raj. Tehnika nije nimalo jednostavna, pa je retko koja je i izvalila da mora da vakumira ili je možda baš rođena s tim. To je miks cmakanja, gutanja, celivanja i sisanja, valjda… Jedina posledica mogu biti samo puna usta. Ne preporučuje se dama sa veštačkim vilicama!

SLADOLED TEHNIKA

Došli smo i do tehnike u kojoj preovladava jezik, a možda ipak i ne. Žene koje praktikuju ovu tehniku pristupaju đoki sa velikim uživanjem pošto ga tretiraju kao KING-a. Lizanjem od vrha do kraja, sa blagim kovitlanjem glave neke muškarce dovodi do vrhunca. Međutim, postoje one i koje vole da grizu. Iako je to mesni sladoled, on se ne grize ali valjda je to cena koju muškarac mora da plati da bi se zadovoljio. Ovde i muškarci plaču!

MUDLOVANJE

Ova tehnika je zanimljiva pošto ne uključuje direktno isisavanje polnog organa. Fokus ove tehnike ja na jajima. Često se primenjuje palacanje jezikom ili isisavanje jednog od dva jaja dok se za to vreme lupa kitom po čelu. Ovde dama takođe dokazuje da je sposobna da radi dve radnje istovremeno. Pre nego što pristupite ovoj tehnici, zamolite partnera da se izdepilira, čisto da ne sakupite klupko.

Verujem da svi znate već pomenute tehnike, a možda vas je neka čak i iznenadila. Miksovanjem tehnika dame postaju pravi profesionalci u ovoj disciplini a muškarci onda sigurno kod druge begati neće. Pokaži i dokaži, impresioniraj, osvoji 🙂

Kratak pregled
Tehnike oralne ljubavi
Naziv članka
Tehnike oralne ljubavi
Opis
Tehnike koje lepši pol primenjuje prilikom oralnog zadovoljavanja partnera. Pušenje, fejsfakovanje, dudlanje, sisanje su samo neki od sinonima za ovaj čin.
Autor
Ime izdavača
Man2Men
Logo izdavača

4 Comments

  1. Mapa pušenja pokaži i dokazi ,osvoji i IMPRESIONIRAJ.Dragose impresionirao si me???

  2. 😉 Mislim da je ipak za muškarce najbolja kombinacija svih ovih tehnika jer tu postoji faktor iznenađenja, nikada ne znaju šta će sledeće da uradi… 😉 😛 Ali meni je u glavi scena kako sve to počinje… On joj gura glavu na dole, ona ignoriše, on gura, ona se nećka… Hahaaaaaaaaaaaa… Itd.. 😛 Bravo Dragoše 😉 <3

Comments are closed.