Sive trenerke su evergreen, jer one znaju zašto…

In Lifestyle

Šta je to što mami ženske poglede, sive je boje, pretežno je od pamuka, greje ali i hladi, stisne a i nabudži i pored svega toga izaziva push up efekat?! Naravno, to su sive trenerke. To je onaj komad odeće koji je neprevaziđen i koji se fura u bilo koje doba godine a pogotovo kad otopli, a žene naravno znaju zašto… Sive trenerke su odavno prevazišle svoju osnovnu ulogu i u društvenom kontekstu poprimaju višestruku funkciju a ona primarna (modna) je završila negde na začelju.

Zašto muškarci baš vole takve trenerke i da li ih nose baš svi?! Pa ne nose ih baš svi, već oni koji žele da budu u trendu a i koji vole da mame ženske poglede. Istina je da žene posmatraju muškarce u međunožje, realno a što i ne bi, iako je mistika primamljiva, nekako vole da znaju sa čime muškarci raspolažu ili bar mogu da nagađaju ili se zapitaju šta se baš tu krije. Siva trenerka je prava muška erotika!

OCRTAVANJE I MARKETINŠKI TRIKOVI

Svi muškarci imaju pimpeka dole, doduše neki veći a neki manji… Oni koji ih nose znaju da će se šurica makar malo nabudžiti, pa se nekako svi slučajno zajebu pa kupe za broj manju da bi efekat bio što veći. Ako je kupiš preširoku ne valja, jer će džokan da se landara pa ti još i smeta, ovako je fiksiran koliko toliko i sa pogledom u svet. Još ako si potrefio i slip gaće ispod, mališa ima da bude ocrtan full fullova. I kako sad tako kad izađeš na ulicu da ne izmamiš poglede, one bre to detektuju i na 20 metara od tebe, i kako im se približavaš izoštravaju sliku, ne trebaju im oni filteri i fokus opcija, jer što žensko oko snimi muško nikad neće. Ako vidi konturu u obliku kljunića dole, već možeš da primetiš njenu polusablažnjenu facu jer normalno je da se skenjala, a tek ako primeti da se on njiše sa tobom, njen blagi osmeh ga je već progutao. One malo namazanije nose naočare, pa mogu da gledaju dokle im duša ište, pogotovo ako si se negde raščepio na sred kafića i piješ kafu, dok đžokan seva u nebo. Savet ovima sa malim đokama: Diskretno ga prodžaraj par puta pre nego što uđeš u masu, čisto da bude poluprobuđen i da bar zakamufliraš svoju malenkost!

I MUŠKARCI GLEDAJU, A NE SAMO ŽENE…

Sive trenerke pored samopromocije imaju i funkciju društvene prihvaćenosti. Valjda ljudi drugačije percipiraju frajere koji nose te trenerke, pa često možete da primetite da žene koje su u njihovom prisustvu kao da su na lutriji dobile sedmicu pa se kikoću ko lud kurac na brašno. Dok muškarci sa druge strane kao da u tom frajeru vide alfa mužjaka pa ga slede i tapšu po ramenu – u fazonu ‘ Bravo care, kita na sunce, to se tako radi!’. Jer ipak ne gledaju samo cure, itekako ocrtana kita može da uhvati i koji muški pogled, čisto da mu malo sjebe ego ili poradi na njemu. Još ako se desi erekcija u njoj, vidi, ceo grad ima da blene u tebe samo tako, a ti se kao trudiš da je sakriješ jer te blam. Ti nisi ni došao do centra a kružiće već priče da si usput par njih natakario. Ko zna zna, a ko ne zna nek nauči!

OBIČNA ŠETNJA SA LJUBIMCEM

Sive trenerke su i praktične jer uvek znaš gde si krenuo, ali ne i gde ćeš i da završiš. Ako kreneš u šetnju sa kerom, i naiđeš na neku mačkicu koja je takođe u špaciru sa svojim vernim prijateljem, neobavezna komunikacija je neizbežna. Još ako joj proradi džorica na tebe, šetnja može da se pretvori u spontano trljanje na nekoj klupici u parku ili uz neko drvo dok se kerići igraju, uostalom ko jebe kerove kada dođe do takve situacije. Treša je praktična za skidanje al još bolja za pecanje. Uostalom najmanje što možeš da dobiješ je pušing koji ćeš da otplatiš na lizing!

TERETANA I VEŽBANJE U PRIRODI

Teretana i fizičke aktivnosti podrazumevaju sportsku opermu, ali sive trenerke služe za kurčenje! Malo vijača, op op op, i on skakuće, malo propadanje op op op, bode direktno u oči, malo sklekovi, op op op, simuliraš prcanje… Kako god da okreneš, siva trenerka je postala glavni sinonim za mušku erotiku. Šta će nama tange, halteri, čipkani sisodrži kad imamo sivu trenerku. Ženska vlažnost je direktno uslovljena budžakom ispod iste, i kad kaže jao fujčina, znaj da laže! Voli ona to tako muški sportski sirovo, makar da joj i bode oko.

Došlo je vreme da se i mi malo pokazujemo, možda nemamo butku i guzanu kao one, sisu kako ko ali imamo njega – kralja, cara i vladara ženskih bedara… i možda malo iznad!

Kratak pregled
Sive trenerke su evergreen, jer one znaju zašto...
Naziv članka
Sive trenerke su evergreen, jer one znaju zašto...
Opis
Sive trenerke su must have u ormanu svakog modernog muškarca. Siva je ipak nova zelena! 50 nijansi siva poprima sasvim novo značenje u ovom kontekstu, a žene znaju zašto!
Autor
Ime izdavača
Man2Men
Logo izdavača

3 Comments

  1. hahaha pa šta znam, drugarice i ja nekako kad vas pogledamo u sivoj trenerci prvo ocijenimo pozadinu 😀

Comments are closed.