Ne jebe lep ni uporan, već jebač!

In Lifestyle

Večita je misterija kako određeni momci imaju više uspeha sa ženama od onih ostalih. Kada su u pitanju te teme, nekako se svi prisete one srpske poslovice ‘Ne jebe lep nego uporan’. Pa da li je to baš tako?! I lepi jebu, i oni ružni, i debeli, i mršavi, i kljakavi, i kljusine, i mrcine, i mufljuzi… Ma svi jebu! Ali jedna vrsta momaka uvek nekako bez po muke dođe do pičke, ne mora da bude preterano ni lep ni uporan, već jednostavno ume da je navede da mu se sama nasadi…Ali ko je taj jebač?!

Žene vole muškarce sa dobrom pričom

Istina je da žene vole muškarce koji umeju sa rečima, pogotovo one koji umeju svoj um da koriste ali i iskoriste. Takvi muškarci po pravilu pristupaju ženama sa diskretnim komplimentima koji se pre svega tiču njenog izgleda. Nikada joj neće reći tipa – Imaš lepe grudi ili zgodna si. Rećiće joj – Dopada mi se tvoj prirodan osmeh, Prepoznao bih te među stotinu drugih, Sretao sam te i ranije, ali mislio sam da si zauzeta… To nije podilaženje, to je umeće govora i igra reči gde uglavnom muškarac drži keca u rukavu i djoku u džepu. On ima cilj, a to je da dobije ono po šta je i došao, a njeno je samo da kaže DA ili ŽELLIM i obično to tako i biva.

Žene vole muškarce sa dobrim parfemom

Negde sam pročitao da se žene lože na znojčinu, uspali ih valjda taj muški vonj. Ali još nisam video da neka njuši smrdljivog frajera već kad naiđu na takvog bude pravac ‘Bežanijska kosa’. Dame vole jak muški parfem, nije ni strano da dame često komentarišu kako su im muški parfemi lepši. Pre će pičke dobiti onaj čiji i trag miriše nego neki bez ikakvog parfema. Investicija vredna svake pare, ali to valjda znaju baš ti koji jebu pa često ne otkrivaju svoje adute. Jedan Cerutti rešava nejebicu!

Žene vole muškarce sa harizmom

E brale ovo ne možeš da kupiš, sa tim se rađa! Ili jesi ili nisi! To je energija koju poseduješ, ona je pokretač ženskog dugmeta za vlažnost. Ako imaš harizmu, njoj to dugme tiltuje i pre nego što si i pomislio da je odvedeš u krevet, ona je već mislima bila u njemu. Žene vole da osete muški vajb, koji je sirov ali i nežan u isto vreme. Harizmatični muškarci su uvek bili prvi izbor na ženskoj lestvici, i baš zato većina ženki čeka u njihovom redu. Imam harizmu, imam harizmu…

A post shared by Nemanja Milošević (@newanja) on

Žene vole duhovite muškarce

Svaki muškarac koji ženama mami osmeh na lice i suze, taj je jebač parekselans. Ovakvi muškarci se naheftaju i haringi, i sardina, i štuka pa čak nisu gadljivi ni na somovinu. Par dobrih fora, viceva, koja pošalica na sopstveni račun često rezultira da tukson dobije svrhu, a ovi mutavi mogu samo da gledaju i pate, stoga drugari Watch and learn! Šta drugo da vam kažem…I da, žene vole dobre glumce, one likove što prave grimase, popularno nazvani – stimulatori lizanja. Ali ako se oprobaš u tome, radi to sa stilom, nemoj da se izbalaviš baš puno. Jebač već jesi ali to i dokaži.

Žene vole muškarce sa lovom

Ovo je novonastala kategorija, pogotovo opšteprisutna u današnje vreme. Jbg, istina je da debeli raspali ućebani gmaz od 120 kg rokači vrhunsku ribu samo zato što ima keš.  Što bi ona kad izađe pila Baltic vodku kad može da je sačeka Belvedere. Zašto bi ona išla gradskim autobusom, kad može da je šlepa Rover. Nije na odmet ni koja bundica, kožnjak, putovanje. Ona je svoju ribu lepu nepotrošenu dobro naplatila, a on uvek dobija to što hoće. I svi srećni! Siromaštvo ne jebe, ono preživljava. Istina koja boli, ali kako je tako je… Dobrodošli frajeri u 21.vek!

Ako nemaš dobru spiku, a nemaš ni dobar parfem, ne umeš da baciš koju foru, nisi harizmatičan a povrh svega toga ni nemaš lovu, druže teško ćeš ti do pičke doći! Jebati hoćeš, ali jebač biti nećeš!

Kratak pregled
Ne jebe lep ni uporan, već jebač!
Naziv članka
Ne jebe lep ni uporan, već jebač!
Opis
Jebati može svako, ali biti jebač ne može! Privilegija retkih mužjaka koji vole žene. Šta je to potrebno imati da bi postao član ove elitne grupe muškaraca.
Autor
Ime izdavača
Man2Men
Logo izdavača

6 Comments

  1. Imam i ja… Ovaj… Harizmu 😀 Pričamo o primanju u 7:50h 🙂 Lep jutarnji, može…

Comments are closed.