Napaljeni tinejdžeri – trendseteri na tržištu seksa

In Lifestyle

Današnja omladina pomera granice mogućeg u svim aspektima života pa i u seksu. Ranije su devojke vodile mnogo više računa ko će ih razdevičiti nego što danas misle o tome dok dečaci od malena putem interneta pristupaju porno sajtovima i uče zanat gledajući video klipove svetskih afirmisanih jebačica. Kako sada ta deca kojima je od malena dostupan sadržaj namenjen odraslima da ne razmišlja o seksu o kom se toliko priča. Možda i ako ne zna kako da pristupi tome, ispadne ona reklama ‘Povećajte svoj kurac za 3cm’ sa sve iscrtanim kurcem koji skakuće po monitoru, i naravno da će se zainteresovati i kliknuti da vidi šta je to. Ili još bolje, baneri poput ‘Razvali joj pičkicu, čeka te’ sa slikom neke predrkane prepičke i lokacijom gde se nalazi (obično je neko selo Pripičkovac ili Guzan) kruže internetom na raznim sajtovima u vidu pop-up prozora kao i na najobičnijim portalima.

Seksualni materijal je omladini dostupan svuda. I naravno, oni jedva čekaju da istražuju sebe a i druge. U tim godinama pubertet ih drma i logično je da pristupaju otpuštanjem svih kočnica ne bi li doživeli to što gledaju na internetu. Dečaci sahvatavaju drugarice u školi, gde god stignu i kako stignu, neke se brane, neke ne, negde prođe, negde ne… Ja ne kažem da nije bilo toga dok sam ja bio tog uzrasta, ali bilo je u mnogo manjoj meri. Devojke nisu išle u školu oskudno obučene, dok su dečaci bili suzdržaniji. Danas je sasvim normalno da te drugarica uhvati za đoku na času, u kafiću, na hodniku škole… Čak se i osuđuje drugačije ponašanje, jer ne daj Bože da si nevin ili nevina a u srednjoj si školi, odmah dobiješ etiketu jadnice, paćenika, nesposobne glupače ili pedera. Cilj dečaka je da se naprcaju što više pičaka, a cilj devojaka je da se naprimaju što više kuraca. Nisu svi takvi, ali sve ih je više!

Pre neki dan sedim u kafiću, i čujem razgovor, nisam ogluveo… Dve drugarice, srednjoškolke, pričaju o veličini kurca profesora fizičkog i dolaze do zaključka da mu se nabudžio, dok je jedna od njih preskakala kozlić u sivim helankama. I kako se ona namerno izguzila prilikom odskoka, i navukla helanke do pasa, ne bi li se napravila ona brazda ili kako se već to popularno zove usecanje! I vrhunac priče je – Ej kad bi mu ga zakovitlala glavom u onom kabinetu pa krenem da vrtim, ne bi znao šta ga je snašlo! Ali ja verujem da je ovo samo jedna od onih ispovesti, ko zna koliko je takvih.

Pitam se šta će takve devojke sa 25 godina, pa one će već biti umorne i spremne za penziju… Sa tolikim stažom i radnom sposobnošću mogu zasigurno da zasluže i beneficirani radni staž. Ali i sve je to u redu. A gde su tu ovi dečaci koji ne biraju gde će da ga metnu, pa na kraju navuku neku boleštinu pa je šire dalje i dalje. Da li je to budućnost koja je već stigla?!

Svi bi da se trpaju, nema nekih prevelikih emocija, sve se svelo na ono životinjsko u nama… Dečaci se trude da budu opaki, devojčice hoće da budu što nafrakanije i ogoljenije! Oni nose lance, tetovaže, mišiće dok one izbacuju gola dupeta, bradavice koje se provide i naravno usne koje su napućene. I posle svi se nešto čudimo i padamo u trans kada vidimo klinku kako se trsi sa matorcem do 50 i kusur godina, ili kad vidimo klinca da satire neku milfaču, tetu, strinu. Helouuu, piletina je EVERGREEN! Oni tvrdi ko glogov kolac, željni istraživanja i dokazivanja, dok klinke izgledaju kao milion dolara, znaju još i da prozbore koju a tek što umeju sa njim… Da, to je sve istina! Tržište seksa je raznovrsno, ali mlađa populacija sve ranije dospeva na njega i ima ogromnu konkurentsku prednost! Erektilna funkcija sa godinama opada kod muškaraca, i što ne bi slobodna žena u srednjim ili kasnim godinama poželela mladog pastuva da je protrese, meni je to skroz ok!

Kako god da okrenemo, vremena se menjaju i to veoma brzo. I da nam ne paše, svesni smo promena koje se dešavaju u društvu i prilagođavamo im se. Ništa nije nenormalno, samo nismo navikli, a navićićemo!

Kratak pregled
Napaljeni tinejdžeri - trendseteri na tržištu seksa
Naziv članka
Napaljeni tinejdžeri - trendseteri na tržištu seksa
Opis
Da li tinejdžeri pomeraju granice i koliko utiču na percepciju seksa u današnje vreme... Nekada se o seksu pričalo u četiri zida, sada to više nije slučaj.
Autor
Ime izdavača
Man2Men
Logo izdavača