Kad muškarac kaže – Aj’ samo malo, molim te!!!

In Relationship

Verujem da svi znate o čemu se radi, jer sam naslov puno govori. Ja ne poznajem nijednog muškarca koji nije izgovorio frazu iz naslova, ili bar pokušao da na osnovu nje dobije ono što jako želi. Kako god da okrenete, ova fraza je poznata kako muškoj tako i ženskoj populaciji jer su je se verujem, itekako žene naslušale u životu. Šta se postiže ovom rečenicom?! Zavisi sa kog aspekta posmatrate, ali cilj je jasan, a to je da je on odlučio da po svaku cenu dobije pi*ke. Glavni krivac za pojavu ove fraze, jesu žene… Kako si mislila da se vataš sa njim, da se ljubite, mazite i sve ostalo što ide uz to, a da ne dovedeš svog muškarca do vrhunca?! Pa gde to ima…

I taman kad on pomisli da će doći do konkretizacije, da će Stojko poentirati, prc milojka!!! Baš tada ona neće, ne može, ne radi joj se to, umorna je, sutra rano ustaje, nije se depilirala… I tada svaki muškarac kreće u dobro poznati manevar, a to je spopadanje i smaranje do krajnjih granica. Ona se tada još više nećka, onda kreće sa brecanjem, onda je on i dalje ubeđuje kako će biti dobro i kako treba samo da se opusti i prepusti… Ta smaračina, traje i traje, ona se praćaka kao nezdrava, on skače čas sa leve čas sa desne strane, očajnički pokušavajući da je ubedi da pristane, onda kreće drpačina sa sisu, ona ga gura i odbija, i kako ta agonija traje, na kraju nje se samo čuje – AJ’ SAMO MALO. Onda se ona pravi da nije čula, pa on iznova sve to  ponovi umilim glasom dečaka od 7 godina u nadi da će se ona sažaliti. Facijalna ekspresija je takođe sastavni deo ove aktivnosti i podseća na posrano pile. Kako god da okreneš, posrano ili ne, zrno će da nabode!

Ako prva varijatna čuvene rečenice ne upali, pristupa se modifikovanoj frazi koja glasi – AJ’ SAMO MALO, MOLIM TE! Kako su mame uglavnom posvećene vaspitanju svojih sinova, prva poslovica koju se trude da im usade jeste, ‘Lepa reč i gvozdena vrata otvara’! Nije ni čudo, što muškarci poučeni tom poslovicom iz detinjstva, to i primenjuju u praksi. I da, stvarno radi i deluje! Molim te, može biti od presudnog značaja da se do cilja i dođe, a većina muškaraca može da to i potvrdi. Žene su emotivna bića, sažaljive, saosećajne pa nije ni čudo što fraza MOLIM TE, koja pritom mora biti izgovorena skenjajućim glasom, dovodi do najpoželjnijeg ženskog organa!

Ja mislim da i ona koja je pomislila da će stvarno biti ‘samo malo’, posle samog čina, skontala je mučenica da je bilo svega, sem onog malo. Bar jednom u životu je skoro svaka devojka pala na ovu frazu, i naravno, zajebala se. Ali svi se učimo dok smo živi, a ovo je lekcija koju uglavnom svi prođu, žene a i muškarci. Koliko se zapravo sezama otvorilo ovim putem, koliko je zapravo to ‘MOLIM TE’ delotvorno čak iako u prvu ruku ne mislimo tako. I kada muškarac kaže ja neću da te molim, znaj da laže jer će pre ili kasnije upotrebiti frazu iz naslova. Ovo bi se moglo uvrstiti kao NLP fraza u istoimenim uđbenicima, kao glavni postulat poglavlja o tome, kako doći do pi*ke u jednoj rečenici.

Mene samo zanima koliko puta je u proseku muškarac tako nešto izgovorio tokom svog radnog veka kako u svom tako i u tuđim krevetima, i koliko su se puta žene toga i naslušale… Verujem da se desilo ‘XY’ puta, jer ipak i strvinari kakvi smo mi muškarci, umemo lepo i da zamolimo da bismo dobili ono što hoćemo.

Kratak pregled
Kad muškarac kaže - Aj' samo malo, molim te!!!
Naziv članka
Kad muškarac kaže - Aj' samo malo, molim te!!!
Opis
Šta se krije iza fraze 'Aj samo malo, molim te!'?! To je čuvena rečenica koja je otvorila više Sezama od samog Alibabe, verovali ili ne...
Autor
Ime izdavača
Man2Men
Logo izdavača

4 Comments

Comments are closed.