I žene mogu da jebu, živeo strap on!

In Relationship

U moru fetiša postoje oni koji su nekonvencionalniji i u društvu bude osudu i gađenje. Treba razumeti da smo svi drugačiji i da imamo različite ukuse a samim tim i fetiše. Da li ste ikada čuli za strap on i da li znate njegovu funkciju?! Strap on je seksi igračka u vidu gaćica ili pojasa na koji je fiksiran dildo ili vibrator. Logično je da nije namenjen muškarcu da ga nosi već ženama jer znamo da one nisu ponosne vlasnice falusa već vadžajne. Doduše malo bolje kad razmislim ovi impotentni muškarci možda i mogu da nose taj pojas i slučaju da kita baš zakaže, kad ni kamagra ni cijalis nisu od pomoći ili kada žena želi trojku a muškarac joj ne da, pa mučenik nabavi pomoćni dik jer nema dva svoja. 

Strap on je prvenstveno namenjen ženama, bilo da uživaju u seksu sa ženama ili muškarcima. Nekako je i sam tako dizajniran da podseća na ženski veš sa izraslinom u vidu kite koja obično bude XL veličine a nekad čak i veća u zavisnosti od preferencija one koja jebe a i jebane strane. No, ovde se postavlja pitanje zašto bi žena želela da ima strap on i koji muškarac bi pristao da ga žena naguzi?!

MUŠKARCI SU PERVERZNIJI

Ako se neko ne slaže sa ovom činjenicom, bolje neka malo razmisli… I muškarci i žene jesu seksualna bića ali testosteron je glavni krivac zašto su muškarci skloniji perverzijama i eksperimentisanju. Postoje muškarci koji uživaju u submisivnijoj ulozi, otuda pojava i velika potražnja za domino damama širom sveta. To je fetiš o kome se malo govori, jer se direktno suprotstavlja konzervativnom i tradicionalnom stavu da je muškarac dominator i da on drži konce u svojim rukama. Međutim, neki muškarci vole da budu u podređenijoj ulozi i loži ih da žena bude ta koja će preuzeti inicijativu i pojebati ih. Strejt muškarci pored toga što će biti pojebani, uživaju u masaži prostate koja se postiže analnim seksom pa otuda možda i ova vrsta fetiša kod pojedinaca.

ŽENA MOŽE DA JEBE – živeo strap on

Iako vam je možda to čudno, ženama je data mogućnost da pojebe muškarca uz pomoć već pomenute strap on sprave. Realno, muškarce koje loži takva vrsta seksa sada imaju mogućnost da ih žena natakari. Iskustveno gledano, svaka žena koja je imala bilo kakvog iskustva umeće da izjebe pripadnika jačeg pola, jes da će se malo više oznojiti ali nije sad to ni neka specijalna tehnika. Malo ga izlupaš po dupetu, počupaš ga za kosu (ako je ima), i samo cepaš napred nazad lagano, bar na početku da ne bi izbrojao sve zvezde. Nek se dere, ko ga jebe, šta je tražio to je dobio! Pitanje je samo da li je ženama prisutna fizička satisfakcija tokom seksa, dok je ona psihološka neizostavna, složićete se svakako 🙂

LEZBEJSKI SEKS

Lezbejke ili lezbijke, s obzirom da nemaju kitu moraju koristiti sprave da bi se zadovoljile. Neke ostanu na prstima a ove inovativnije svakako da koriste igračkice u vidu dildoa, vibratora ili još bolje strap on pojasa. Kod njih je to slično kao i kod strejt parova, imate onu dominantniju i onu ženstveniju. Ali verujem da postoje i one koje se međusobno jebu i smenjuju tradicionalnu muško-žensku ulogu. Ako ste gledali lezbejske porniće znate o čemu govorim, mada glumice u filmovima za odrasle su često strejt, pa nismo u mogućnosti da  realno doživimo sirovo žensko iskaravanje. Stoga, preporučujem kategoriju amateur lesbian.

DA LI JE MUŠKARAC MANJE MUŠKARAC AKO GA ŽENA KRESNE?

Pre nego što sam počeo da pišem ovaj tekst malo sam anketirao žensku populaciju i priupitao ih da li bi bile voljne da izjebu pripadnika jačeg pola. Većina anketiranih žena je prvo negodovala i pričala o tome sa gađanjem, i davale su negativne odgovore. One smatraju da muškarac koji ga prima u dupe nije muškarac ili sumnjaju čak u njegovu seksualnost. Taj čin doživljavaju neprirodnim i kažu da ne bi pristale na to, kao i da bi njihova ljubav prema muškarcu prestala. Otkud sada to da većina žena ne žele da budu muško makar na jedan dan?! Pa zar ne želite da vi budete te koje jebu makar na jedno veče?! Mislim da odgovor na ovo pitanje leži u duboko utemeljenom stavu da muškarac mora da jebe i da se njegova muškost time dokazuje. Žena će pre oprostiti da muškarac pojebe pola grada nego da joj kaže da želi da bude jeban.

Strap on je dao ženama moć da budu jebači, neke su osetile čari ovakve vrste seksa a mnoge nikada neće ni saznati. Muškarcima je ova igračkica ostvarila fetiše ali ih je dovela do osude društva pa baš iz tog razloga oni nikada ne iznose u javnost ovakva iskustva. Zaključak je jednostavan – bez kurca ništa!

Kratak pregled
I žene mogu da jebu, živeo strap on!
Naziv članka
I žene mogu da jebu, živeo strap on!
Opis
Strap on je seks igračka koja je ženama dala posebnu moć u krevetu jer uz pomoć nje mogu da dožive seks iz perspektive muškarca.
Autor
Ime izdavača
Man2Men
Logo izdavača