5 najboljih seks poza za muškarce

In Relationship

Svi vole seks i uživaju u njemu. Ljudi smo, imamo potrebu da se zaskačemo međusobno, trljamo, petingujemo, onanišemo… Skroz je normalno isprobavati nove načine zadovoljavanja ali uvek se okrećemo onim klasičnim, manje vrtoglavim pozama jer niko nije lud da iščaši karlicu, istegne ligamente ili još gore da slomi đoku. Postoje i ekstremi, tipa neka helikopter poza gde se muškarac vrti ko lud kurac oko tebe izigravajući elisu, tebi glava udara o pod dok čekaš da se vinete u visine. Ali ajde sada da se posvetimo onim pozama u kojima muškarci najviše uživaju i da objasnimo zašto je to tako…

DOGGYSTYLE

Pa kako da pobegnemo od svog životinjskog instinkta i nagona. Doggystyle iliti kereća je svakako poza koju svaki muškarac voli i rado praktikuje. Ima dobar pogled na tvoju guzu, još ako imaš dužu kosu, pa kako da odoli da te malo ne počupa i ne privuče k sebi. Idealna je i za kažnjavanje, tako što te par puta ispljeska po dupetu sve dok tragovi šake ne postanu vidljivi. Ti uživaš i nadaš se da ti neće izmestiti diskus ili pomeriti koji kičmeni pršljen dok te povlači i navlači. Apsolutna čar ove poze je da se dereš i to što jače u nadi da ga približiš vrhuncu, inače si najebala.

KAUBOJKA

Što bi se on umarao, da te pomiče i tandrče, red je malo na tebe i da se ti oznojiš. Šta si mislila, da legneš samo dok on skapava na tebi, ali ne, neće moći. Vreme je da ti pokažeš svoje veštine jahanja i da se što bolje usedlaš. Ovo je idealna prilika da malo ti njega ispresecaš , jer dok tako leži opušten zuni mu jednu šamarčinu čisto da ga vratiš u realnost. Oni vole taj kontakt očima, pa čak iako ti nije baš nešto, nabaci onaj lažni osmeh ili se pravi da si otišla u drugu dimenziju. Oduševićeš ga i možda se spasiš daljeg znojenja.

PEGLA POZA

Ova poza je super i za krevet i za pod. Samo se ispružiš u horizontalu sa glavom zabijenom u jastuk ili parket dok on radi sklekove na tebi, ili jednostavno ga pustiš da legne preko tebe i ispumpa ti sav vazduh iz pluća. I ko posle kaže da žene nisu izdržljive… Treba istrpeti takvog vola od minimum 80kg sa pritiskom od nekoliko hiljada paskala da ti se nađe duž kičme, a ti treba da uživaš, nije to mala stvar. Posle ovakvog peglanja, definitivno si spremna za štrik.

SITAN KEC

Novi naziv za misionarsku pozu. To je ono drndanje na sitno kada ti ležiš na leđima sa nogama u vazduhu ili njegovim ramenima. Pusti ga da vežba pucanje iz malokalibarskog pištolja jer ovde ulaže vanljudske napore ne bi li te zadovoljio. Sve vreme prati tvoje pokrete tela pa se potrudi da ga iznenadiš i nogama ka katapultiraš iz kreveta kao znak dostizanja vrhunca. Pogledom mu stavi do znanja da si ga još željna, sve dok ne primetiš da je na ivici da krepa.

MAJMUNČE POZA

Ovde on želi da se pokaže kako može da te zadigne i nosi po stanu ili kući. Zajebano je već ako si teža kategorija a on se preceni, pa završi ušinut a ti ateriraš glavom o pod. Ali izazovi ga, reci mu da želiš da osetiš njegovu snagu, jer jebeš muškarca ako ne može da te podigne… Ovo je strastvena poza u kojoj možeš da improvizuješ i headkick i onesvestiš ga. Čisto da ostaviš trag borbene ženke koja zna da pruži otpor. Čvoruga je najmanje što je zaslužio, zar ne?!

Svaka od ovih poza ima svoju čar, stvar je šta vi preferirate i koliko želite da udovoljite partneru a i vama samima… Možda je baš za vas lotos poza ili možda podupirući jastuk, ali ove svakako ne možete da zaobiđete!

Kratak pregled
5 najboljih seks poza za muškarce
Naziv članka
5 najboljih seks poza za muškarce
Opis
Koja poza ga dovodi do ludila?! U ovom tekstu imate onih pet za kojima muškarci lude i koje najviše praktikuju ne bi li se pokazali kao dobri ljubavnici.
Autor
Ime izdavača
Man2Men
Logo izdavača

2 Comments

    • Pala mi je I ona na pamet, ali zbog pogleda ☺?☺

Comments are closed.